Burger King

2010.02.08. 21:35

Ez az egyik olyan hely a Westendben, ahova a legtöbbet járunk. Tulajdonképpen ismertük a helyet, még törzsvásárlói kártyánk is van (nem számítottuk bele az árba); szóval a múlt heti kajaszakkör olyan volt, mint egy átlagos délutáni evésünk. (Tulajdonképpen szörnyű, hogy ennyi jó kajálda közül szinte csak ide járunk, de nagyjából ez is a kajaszakkör lényege: hogy rájöjjünk, hogy más jó gyorséttermek is léteznek a környéken.)

Sajtos-baconös Whopper menü(+nagy gyömbér +nagy krumpli) - 1410Ft

Rögtön az elején egy rém megszokott dologgal kezdünk: Ricsi whopper izével, bigyóval menüjével, amit nem először evett életében. Szakértői szemmel viszont először nézte, aminek meg is lett az eredménye. Idézem:

"Nagy a szendvics, és érezni az ízek harmóniáját benne. A só mennyisége túlságosan romantikus [--> szélsőséges] volt a krumplin."

Nos, azt hiszem, ez mindent elmond...

 

Big King menü + bacon(+Ice Tea) - 1200Ft

Ádám előtt sem egy teljesen ismeretlen szendvics állt: a Big King szendvics! Egyébként azt hiszem, hármunk közül a legtöbbet Ádám jár gyorséttermekbe, így ő aztán igazi ínyenc. Következik az ő szakmai elemzése:

"Jó volt a menühöz a hús+sajt/zöldség arány, az is jó, hogy a menühöz itt adnak inni is, a krumpli sóssága viszont nem volt egyenletes."

 

 

Fiesta Tortilla menü(+Fanta) - 1220Ft

Én életemben először, és utoljára ettem ilyet, mert úgy éreztem, hogy sem az ízek nem voltak harmóniában, sem az egyéb elvárásaimnak nem felelt meg. És ha nagyon menőzni akarok a szaktudásommal:

"Egy kérdésem van. Az az ember, aki azt a búzát aratta, amiből az a liszt készült, ami ennek a tésztájában volt, az miért volt gumicsizmában?" :D

Magyarázat a bejegyzéshez: Amint azt az elején leírtam, a Burger King nagyon népszerű. Nem hiszem, hogy van olyan kajablog olvasó, aki azért olvassa a blogot, mert azt szeretné tudni, hogy hogyan értékeljük a Burger Kinget. (Aki meg ilyen, az szégyellheti magát.) Ezért döntöttem úgy, hogy ma egy viszonylag lazább blogot próbálok írni, amiben a fiúk is közreműködtek. Nekik hálás vagyok ezért. De ne aggódjatok, ma sem marad el a pontozás! ;)


Pontozás - Burger King
Szempont Rebus Ádám Ricsi
Kiszolgálás sebessége 8 7 8
Kiszolgálók 7 7 7
Ár/érték 6 6 7
Minőség/Íz 6 8 8
Kinézet/Találás 8 6 7
Választék 7 8 8
Különlegességek 7 5 6
Italok 5 6 7
Extrák 9 9 9

A bejegyzés trackback címe:

https://kajablog.blog.hu/api/trackback/id/tr241740606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása