Főzelékfaló

2009.11.26. 20:24

 A 21. század csodáinak segítségével bevezetésre került egy vadonatúj kiszámíthatatlansági modul, mely segítségével ezentúl egy véletlenszám(véletlenétterem)-generátor mondja meg az eheti ehendő dolgokat, vagy legalábbis a helyet, ahol elfogyasztjuk őket (bízunk Ádámban, hogy nem hekkelte meg). Ezért harmadik utunk a Főzelékfalóba vezetett, ám nem mondhatjuk, hogy kitörő lelkesedéssel. Kiszolgálás gyors, választék van, enni tudtunk, és különben is mindig azt tanították nekünk, hogy annak örüljünk, amink van... (Meg persze hogy Afrikában éheznek; stb) Nézzük hát minek örültünk:

Sajtpaníros csirkemell 380 Ft
Sajttal töltött pulykamell 380 Ft
Zöldborsófőzelék 380 Ft

Én ezzel próbáltam meg jóllakni, sikerült is, de végül nem úgy álltam fel az asztaltól, hogy húdejótettem. A főzelék kicsit menzásra sikerült, ez mondjuk elég fura, tekintve hogy ezzel hirdeti magát az étterem. A hús finom, de mivel a sajt a gyengém, meg voltam elégedve a felhozatallal, bár a sajtpanír az nem volt túl sajtízű. De elfogyott, éhes sem maradtam, mégis maradt bennem egy kis hiányérzet. Ez talán az innivaló hiányának tudható be, vagy annak, hogy az egész túl menzaszerűre sikeredett.

 

2 Szójafasírt 380 Ft
Spenót 380 Ft

Ricsi egy szóban jellemezte az ebédjét: finooooooom. Bár én nem osztom véleményét, elhiszem neki, mert, elmondása szerint ez a kedvence. Első ránézésre nem biztos hogy megmondanám a szójafasírtról, hogy az nem... tehát nem valami más. Ricsi is hiányolja az italt, kénytelen lesz ezúttal saját teájával beérni. Szerintem ő elégedett meg legjobban az ebédjével, és ráadásul ő úszta meg a legkevesebb pénzből.

 

Tejszínes gombás csirkeragu 880 Ft
Tarhonya 350 Ft

Rebus előre félt, hogy mi lesz itt vele, ugyanis ő nem szereti a főzeléket. Szerencséjére talált ő is kedvére való ebédet. A csirkeragu szerinte nagyon finom volt, bár a tarhonyát már nem tudta mind megenni. Ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy sok volt, Rebusról ugyanis tudni kell, hogy nem eszik sokat. Vagy ha mégis, akkor az csokiból van. De a tárgyra visszatérve Rebus is meg van elégedve, és még csak nem is panaszkodott.

 


Pontozás - Főzelékfaló
Szempont Rebus Ádám Ricsi
Kiszolgálás sebessége 10 9 10
Kiszolgálók 8 7 8
Ár/érték 6 7 8
Minőség/Íz 6 6 6
Kinézet/Tálalás 8 7 8
Választék 5 8 8
Különlegességek 5 5 7
Italok 5 4 5
Extrák 4 4 5

A bejegyzés trackback címe:

https://kajablog.blog.hu/api/trackback/id/tr81554795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása