Scampi

2009.12.25. 13:21

 Megkésve bár, de itt van a következő poszt... sőt egyszerre kettő. De először az első, mert sorba megyünk.

A Scampi önmagában eléggé különálló egységet alkot. Saját székeivel, berendezésével úgy néz ki mint egy rendes étterem. Ettől függetlenül ugyanolyan tálcán, ugyanolyan műanyag evőeszközökkel ettünk ugyanolyan műanyag tányérból. 


Húsos lasagne - 1050Ft

Na igen... ideje lenne az eszembe vésni, hogy a lasagne egy olyan étel, amit nem lehet étteremben jól megcsinálni. Ez a példány a kategóriájában egész jó, de ebből is csöpög a lé(paradicsom? olaj? húslé?). Érezni lehetett az ízén, hogy nem mostanában készült, de finom volt, csak az árához képest igen kevés. Így utólag több olyan dolog is volt, amit szívesebben ettem volna. A hely amúgy jól nézett ki, és szerintem elég nagy volt a választék, már csak meg kéne tanulni választani.

 


Sertés Flekken menü (sertésflekken, sültkrumpli, sprite) - 1400 Ft

Ricsi szokás szerint meg van elégedve választásával, de sajnos egy pár percet várnia kellett rá, ez nem is nagyon tetszett neki. Így jár az, aki frissensültet rendel. De úgy tűnik, hogy megérte a várakozás, Ricsi szavaival élve marha jó. Plusz pont számára, hogy a kiszolgálók megtanították a só használatára(bár ezt még gyakorolni kéne).

 


Rántott Camembert Menü (Rántott camembert, Majonézes krumplisaláta, naturaqua) - 1210 Ft

Rebus csak jókat mondana a helyről, de nem csak azt mond, mert elmondása szerint másnapra nőtt egy aftája. Ezt bár személyesen nem ellenőriztem(és nem bizonyított, hogy ettől), elhiszem.

Az ő adagja nem volt sokkal több az enyémnél, de ez azt jelenti, hogy pont elég volt, se nem kevesebb, najó talán picit több.

 Ez volt tehát a karácsonyi különkiadás első része, hamarosan jön a második is, valamikor késő délután. Addig is egy pontozással kedveskednék az olvasóknak.
 


Pontozás - Scampi
Szempont Rebus Ádám Ricsi
Kiszolgálás sebessége 6 9 2
Kiszolgálók 7 8 9
Ár/érték 7 5 8
Minőség/Íz 7 8 9
Kinézet/Találás 8 6 8
Választék 9 9 9
Különlegességek 8 7 9
Italok 5 7 7
Extrák 6 6 7

A bejegyzés trackback címe:

https://kajablog.blog.hu/api/trackback/id/tr721622219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása