Spagettibár

2009.12.25. 19:42

Ezzel karácsonyi különkiadásunk második, egyben utolsó részéhez értünk. A helyről, ahol voltunk tudni kell, hogy a dekorációt elég érdekesen alakították ki, ugyanis a falakon levő lámpák a megtévesztésig hasonlítottak a menüket jelző táblákhoz. Mint ez később kiderült, ezek csak dekoratív jelleggel lettek a falra függesztve.


Húsos Kemencés - 740 Ft
Barackos Nestea - 340 Ft

Tanulság-újra: gyorsétteremben ne egyél tésztát.
Azt hiszem ezt a fönti bölcsességet már tényleg meg kéne jegyezni, bár ennél a helynél nem volt túl sok választási lehetőség: tészta vagy pizza. Mindenki a tészta mellett döntött, de inkább anyagi megfontolásból. Mennyiségre ez sem volt sok, de cserébe kicsit túlfőtt. Szerencsére jó sok sajtot tettek rá, de az egyetlen különleges dolog az a négyzet alakú tányér volt.


Zöldséges Kemencés - 740 Ft
Kinley Tonic Water - 340 Ft

Ricsi sem volt megelégedve a választékkal, az is zavarta kicsit, hogy választáskor a meghirdetett menüket igazából nem is árulták(meg még ezzel kicsit eltöketlenkedtek ott), de a kiszolgálók szerinte azért kedvesek voltak, a kaja finom volt, és kiemelte, hogy 3 nappal később amikor arra járt, még megismerték. (Bár ez nem csoda)


Csirkés Kemencés - 740 Ft
Sprite - 340 Ft

Nem meglepő módon Rebus is tésztát eszik. Tetszik neki az ötlet, hogy csirkés tésztát is adnak, ám a megvalósítás már nem nyerte el annyira a tetszését. Az adagok mennyiségéről sokat elmond, hogy Rebus még ennyitől sem lakott jól(később még desszertet is evett), pedig róla tudjuk, hogy nem az a tipikus zabálós típus. 

 

Most viszont karácsonyi különkiadásunknak már majdnem végére értünk, ezúton kívánunk minden kedves olvasónknak boldog karácsonyt és kellemes új évet kívánni, még a pontozás van hátra, és akkor már tényleg.


Pontozás - Spagettibár
Szempont Rebus Ádám Ricsi
Kiszolgálás sebessége 8 9 8
Kiszolgálók 8 7 7
Ár/érték 6 7 7
Minőség/Íz 7 8 6
Kinézet/Találás 7 6 7
Választék 5 5 5
Különlegességek 5 6 5
Italok 5 4 5
Extrák 4 4 5

A bejegyzés trackback címe:

https://kajablog.blog.hu/api/trackback/id/tr251622940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása